Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: Mihaela Buzărnescu pierde finala de la Praga. A luptat admirabil, dar oboseala și-a spus cuvântul

Mihaela Buzărnescu a pierdut, sâmbătă, a doua finală WTA din carieră.

A fost învinsă, cu 2-1 la seturi, de cehoaica Petra Kvitova, locul 10 mondial, în ultimul act al turneului feminin de tenis de la Praga (Cehia), competiție dotată cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Mihaela a început meciul tare și a aruncat în luptă toată energia disponibilă. A câștigat primul set, 6-4, dar apoi oboseala și-a spus cuvântul, sportiva noastră cedând, 2-6, 3-6.

Mihaela rămâne cu 21.400 de dolari și 180 de puncte WTA, dar și cu amintirea unui set câștigat împotriva jucătoarei de pe locul 10 mondial.

Și asta în condițiile în care Mihaela a stat vineri 3 ore și 28 de minute pe teren, iar Kvitova doar o oră și 20 de minute. Mai mult, românca a jucat în a doua semifinală de simplu, deci a avut mai puțin timp la dispoziție pentru odihnă.

Mihaela nu are însă timp să analizeze parcursul de la Praga. Pentru că trebuie să ajungă la Madrid, unde o așteaptă un examen extrem de dificil în primul tur, adversara ei fiind nimeni alta decât rusoaica Maria Șarapova.

Din păcate, ziua de sâmbătă nu a fost una tocmai norocoasă pentru sportivele din România. Loredana Roșca a fost eliminată în semifinale la Hammamet (Tunisia), 6-7, 6-3, 6-7 cu slovena Pia Cuk. Raluca Șerban a pierdut finala de la Balaton (Ungaria), 4-6, 1-6 cu Kaja Juvan, din Slovenia. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv