Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturi la Birmingham

Mihaela Buzărnescu, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume la momentul actual, s-a calificat miercuri seara în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Birmingham (Marea Britanie), competiție dotată cu premii în valoare de 871.000 de dolari.

Sportiva noastră a demonstrat încă o dată că stă excelent la capitolul condiție fizică, dar și la moral, și a revenit de la 0-1 la seturi pentru a se impune, scor 4-6, 6-3, 6-2, în confruntarea cu croata Petra Martic, locul 45 mondial și o sportivă care în primul tur o eliminase pe favorita 8, Coco Vandeweghe, din SUA.

Succesul de miercuri îi asigură Mihaelei un cec în valoare de 24.880 de dolari și 100 de puncte WTA extrem de importante în încercarea sportivei noastre de a obține statutul de cap de serie la turneul de la Wimbledon.

În sferturile de la Birmingham situația Mihaelei deja se complică pentru că pentru ea urmează un meci infernal cu Elina Svitolina, din Ucraina, a doua favorită a turneului și ocupanta locului 5 mondial.

Svitolina pare să fie în mare formă, după ce a surclasat-o pe franțuzoaica Alize Cornet, scor 6-3, 6-2. Însă Mihaela are avantajul moral al victoriei obținută împotriva Svitolinei chiar la Roland Garros, 6-3, 7-5.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv