Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Mihaela Buzărnescu, victorie entuziasmantă în turul II de la Roland Garros

Mihaela Buzărnescu, a 31-a favorită a competiției și ocupanta locului 33 mondial, s-a calificat miercuri în 16-imile de finală de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam de tenis al anului.

Sportiva noastră și-a respectat pe deplin statutul de favorită și a obținută o victorie entuziasmantă împotriva suedezei Rebecca Peterson, ocupanta locului 97 mondial.

A fost 6-1, 6-2, după doar 65 de minute de joc și la capătul unui meci în care Mihaela a reușit de două ori mai multe lovituri câștigătoare decât adversara ei și a comis doar 13 greșeli neforțate.

Mihaela și-a asigurat 130 de puncte WTA și un cec în valoare de 130.000 de euro, având mari șanse ca, după Roland Garros, să-și îndeplinească visul de a pătrunde în topul celor mai bune 30 de jucătoare ale lumii.

Pentru Mihaela urmează însă un meci tare, cu ucraineanca Elina Svitolina, a patra favorită a competiției, sportivă ce pornește mare favorită în confruntarea din turul al doilea cu Viktoria Kuzmova, din Slovacia.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv