Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: Minunea continuă. Mihaela Buzărnescu, demonstraţie de forţă în turul II de la Dubai

Mihaela Buzărnescu este, cu siguranţă, una dintre revelaţiile sezonului mondial de tenis, sportiva noastră reuşind, practic, să se reinventeze la 29 de ani.

După ce a câştigat şapte turnee în acest sezon, majoritatea fără set pierdut, şi a urcat până pe locul 59 în ierarhia mondială, Mihaela a început în forţă şi turneul feminin de tenis de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), competiţie dotată cu premii în valoare de 100.000 de dolari.

Românca, considerată cap de serie numărul 2, a avut nevoie de doar 54 de minute pentru a se impune clar, scor 6-0, 6-2, în disputa cu unguroaica Dalma Galfi şi pentru a se califica în faza sferturilor de finală.

În primul tur, Mihaela obţinuse o victorie la fel de categorică, 6-0, 6-1 cu japoneza Ayumi Morita, fostă locul 40 mondial.

Însă victoria cu Dalma Galfi este cu atât mai importantă dacă ne gândim că în noiembrie, în semifinalele de la Tokyo, Mihaela o bătea mult mai greu pe unguroaică, scor 6-7, 6-1, 6-4.

Pentru calificarea în semifinalele de la Dubai, Mihaela îşi va măsura forţele cu învingătoarea dintre elveţianca Belinda Bencic, cap de serie numărul 5, şi cehoaica Tereza Martincova.

Până atunci, însă, românca va evolua miercuri seara în sferturile de finală ale turneului de dublu. Mihaela şi rusoaica Alena Fomina vor da piept cu favoritele 4, italianca Sara Errani şi poloneza Alicja Rosolska.

Victoria Mihaelei Buzărnescu nu a fost, însă, singura veste bună venită miercuri. Vasile Antonescu s-a calificat în optimile de finală ale turneului masculin de tenis din Antalya (Turcia), competiţie dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Românul a trecut în două seturi, 6-4, 7-6, de japonezul Makoto Ochi, fost locul 370 mondial, şi va evolua în turul al doilea împotriva unui adversar mai slab cotat, rusul Vladimir Korolev, tenismen care a fost obligat să treacă prin calificări pentru a ajunge pe tabloul principal.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv