Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ANM: Canicula se prelungește până miercurea viitoare, cel puțin / JUSTIȚIE: Dorneanu a cerut de la BEC date suplimentare despre referendum / Acesta este motivul amânării validării scrutinului /   POLITICĂ: Primarii o somează pe Dăncilă să le dea bani /

Breaking News:
 

TENIS: Nicolae Frunză, semifinalist la un turneu în Franța. A bătut al treilea localnic la rând

Nicolae Frunză, una dintre marile speranțe ale tenisului masculin românesc, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de 15.000 de dolari găzduit de orașul francez Bagnoles-de-L’orne.

Nicolae Frunza, sursa foto telegrafonline.ro

Sportivul român de 21 de ani, aflat pe locul 572 mondial la momentul actual, s-a impus, scor 6-4, 3-6, 6-0, în confruntarea cu francezul Mick Lescure, 25 de ani, fost locul 487 mondial.

A fost al treilea francez bătut la rând de Frunză, acesta învingându-i și pe Mathieu Perchicot, 6-1, 5-7, 6-4, și pe Hugo Pontico, 6-2, 6-2.

În semifinale, românul are șanse mari să dea peste un alt francez. Antoine Cornut Chauvinc este favoritul 3 al competiției și mare favorit în disputa cu englezul Stuart Parker, jucător care a prins tabloul principal după ce a evoluat în calificări.

5 Shares