Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Judecătoarea Corina Corbu susține interviul la CSM pentru șefia ÎCCJ / Este singurul candidat / JUSTIȚIE: Judecătoria Slatina decide dacă Sorina poate pleca din țară / Procurorul general Bogdan Licu a cerut o ordonanță președințială în acest sens / 

Breaking News:
 

TENIS: Novak Djokovic este campion la Australian Open. L-a surclasat pe Rafa Nadal

Sârbul Novak Djokovic a câștigat duminică, pentru a șaptea oară în carieră, Australian Open, primul Grand Slam de tenis al anului.

Djokovic l-a surclasat în finală pe unul dintre marii săi rivali, învingându-l pe spaniolul Rafael Nadal, scor 6-3, 6-2, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și șase minute.

A fost un meci care a curs într-o singură direcție, jocul aproape perfect al lui Djokovic transformându-l pe Nadal de multe ori într-un simplu sparring-partner.

Jocul sârbului ne-a adus aminte de perioada 2014-2016 în care Djokovic domina cu autoritate circuitul și reușea să câștige șase turnee de Grand Slam dintr-un total posibil de 12.

Djokovic a avut 8-3 la ași și a comis doar nouă greșeli neforțate, trei pe set, de patru ori mai puține greșeli decât Nadal, care a fost obligat mai mereu să stea în defensivă.

Djokovic își consolidează locul 1 mondial, bifând un plus de 1.820 de puncte după ce anul trecut părăsea competiția încă din faza optimilor de finală.

11 Shares