Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Oana Simion și Ioana Gașpar, victorii românești în Antalya

Oana Simion și Ioana Gașpar, două dintre favoritele turneului feminin de tenis din Antalya (Turcia), s-au calificat în sferturile de finală ale competiției dotate cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Oana Simion

Oana Simion, 22 de ani, locul 494 mondial, a avut nevoie de 65 de minute pentru a se impune, cu 6-0, 6-1, în duelul cu olandeza Regina Husak, jucătoare care a avut nevoie de wild-card pentru a prinde tabloul principal.

Ioana Gașpar, 35 de ani, locul 668 mondial, a avut nevoie de 70 de minute pentru a se impune, cu 6-0, 6-2, în duelul cu Gebriela Mihaylova, din Bulgaria.

Din păcate, Gabriela Tătăruș, jucătoare care a prins tabloul principal din postura de lucky-looser, s-a oprit în optimi, Gabriela, 19 ani, locul 938 mondial, a pierdut, cu 1-6, 6-7, duelul cu japoneza Naho Sato, o sportivă care, la 17 ani, a ajuns deja pe locul 781 mondial.

În sferturi, Oana Simion dă piept cu rusoaica Sofia Dmitrieva (24 de ani, fostă locul 928 mondial) sau cu japoneza Sakura Hosogi (18 ani, fostă locul 916 mondial), iar Ioana Gașpar are ocazia să o răzbune pe Gabriela Tătăruș urmând să dea piept tocmai cu japoneza Naho Sato.

Sferturile de finală ale probei de simplu au loc vineri. Până atunci, joi seara se joacă meciurile din sferturile de finală ale probei de dublu.

Favoritele 1, Oana Simion și Ioana Gașpar, își măsoară forțele cu rusoaicele Anastasia Mozgaleva și Kamilla Rakhimova. Gabriela Tătăruș și turcoaica Ilay Yoruk, favorite 3, dau piept cu englezoaica Tanysha Dissanayake și elvețianca Sebastianna Scilipoti. Iar basarabeanca Vitalia Stamat și rusoaica Anhzelika Isaeva le vor înfrunta pe rusoaicele Viktoriia Kalinina și Ekaterina Makarova.

Și în turneul masculin din Antalya avem implicați doi jucători în faza optimilor de finală. Călin Manda (20 de ani, locul 848 mondial) dă piept cu francezul Rayane Roumane (18 ani, fost locul 922 mondial). Vlad Dancu (19 ani, locul 973 mondial) îl înfruntă pe brazilianul Wilson Leite (27 de ani, fost locul 341 mondial).

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv