Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Patricia Maria Țig, semifinalistă la Seul

Bănățeanca Patricia Maria Țig a obținut, vineri, unul dintre cele mai bune rezultate din carieră reușind să se califice în semifinalele turneului feminin de tenis de la Seul (Coreea de Sud), competiție dotată cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

tig

Pentru a ajunge în penultimul act al competiției, Patricia a muncit din greu, ea având nevoie de mai bine de două ore și jumătate pentru a trece, cu 7-6, 2-6, 6-3, de Sara Sorribes Tormo (Spania).

Victoria este cu atât mai importantă dacă ne gândim că, în sferturi, iberica reușea una dintre cele mai mari surprize de la acest turneu și o elimina, după 0-1 la seturi, pe franțuzoaica Kristina Mladenovic, a patra favorită a competiției.

În urma succesului de vineri, Patricia și-a asigurat 110 puncte WTA și un cec în valoare de 11.300 de dolari. Însă bănățeanca speră să nu se oprească aici și să ajungă în finală, mai ales că în penultimul act al competiției va avea o adversară accesibilă, Lara Arruabarena, de asemenea din Spania, locul 90 mondial.

Cel mai bun rezultat al Patricei de până acum a fost finala pierdută la Baku, anul trecut, când jucătoarea noastră a fost învinsă, scor 3-6, 7-5, 0-6, de Margarita Gasparyan (Rusia).

În cazul în care ajunge în finală, Patricia ar putea da peste Monica Niculescu, sportivă care de la această oră joacă împotriva Janei Cepelova (Slovacia) pentru calificarea în semifinale.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv