Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: România, victorie de moral în Cupa Davis

Echipa de Cupa Davis a României s-a calificat, duminică, în turul II din Grupa a doua (divizia a treia ca valoare).

Formația noastră a profitat de avantajul terenului propriu și a trecut, cu 3-1, de echipa de Cupa Davis a Luxemburgului, deși confruntarea de la Piatra Neamț începuse cu o mare surpriză.

Deși au avut în față jucători fără clasare în ierarhia ATP, românii au început prost confruntarea de la Piatra Neamț.

Nicolae Frunză, 20 de ani, locul 596 mondial, a cedat în trei seturi în fața luxemburghezului Ugo Nastasi, scor 6-7, 6-1, 3-6.

Din fericire a fost un simplu foc de paie. Veteranii Marius Copil, Horia Tecău și Florin Mergea și-au făcut pe deplin datoria și au adus fără emoții punctele de care formația noastră avea nevoie.

Marius Copil i-a măcelărit pe Christophe Tholl și pe același Nastasi, surclasându-i în mai puțin de 60 de minute. A fost 6-3, 6-2 cu Tholl, după 58 de minute, și 6-1, 6-1 cu Nastasi, după 51 de minute.

Și perechea Tecău-Mergea a stat foarte puțin pe teren. Cei doi au trecut în 48 de minute, 6-0, 6-1, de Raphael Calzi și Robi Tholl.

România mai are de obținut două victorii în acest an, pentru a reveni în Grupa I, a doua divizie ca valoare, iar primul adversar va fi cel mai probabil Marocul, într-o confruntare care va avea loc pe 7 și 8 aprilie.

Dacă aceste calcule se respectă și vom da piept cu Marocul trebuie precizat că pornim din nou favoriți în condițiile în care adversarii au jucători precum Lamine Ouahab, 33 de ani, locul 591 mondial, și Amine Ahouda, 20 de ani, locul 698 mondial.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv