Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep, calificare fără emoţii în prima finală din 2017

Cotată cu şansa a treia la câştigarea Mutua Madrid Open, Simona Halep s-a calificat, vineri, în finala turneului feminin de tenis găzduit de capitala Spaniei.

Sportiva noastră a dispus în 75 de minute de Anastasija Sevastova, din Letonia, pe care a învins-o clar, 6-2, 6-3. Simona a avut emoţii doar în startul setului secund, când a fost condusă cu 3-0.

O intervenţie a lui Darren Cahill a făcut-o pe Halep să-şi reaşeze jocul şi să domine confruntarea de o manieră categorică, deşi în faţa sa a stat o sportivă care nu pierduse niciun set până în această fază a competiţiei şi care a bătut-o în turul 2 pe Karolina Plişkova, a doua favorită a turneului, cu un dublu 6-3.

Simona şi-a asigurat peste 500.000 de euro şi 650 de puncte WTA, dar şi posibilitatea de a disputa prima finală de simplu pe acest an. Românca şi-a dorit enorm să ajungă din nou în finala unui turneu unde se simte ca acasă.

Mai mult, ea are şansa de a juca şi în finala de dublu, urmând să dea piept în semifinale, alături de Irina Begu, cu Timea Baboş şi Andrea Hlavackova.

În proba de simplu, Simona va avea un adversar tare în finală, indiferent că vorbim de Kristina Mladenovic, cap de serie numărul 14, sau Svetlana Kuzneţova, cap de serie numărul 8.

Ambele sportive sunt extrem de puternice pe zgură şi posesoarele unor lovituri aspre. Totuşi, Simona a mai demonstrat în trecut că poate să le învingă pe cele două.

Românca are 4-3 cu Svetlana Kuzneţova, la victorii în meciuri directe, şi este condusă cu 3-1 de Kristina Mladenovic, palmares care demonstrează, încă o dată, că Halep are mari dificultăţi cu jucătoarele mult mai masive.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv