Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep, calificare spectaculoasă în sferturile de finală de la Roma

Cotată cu şansa a şasea la câştigarea competiţiei, Simona Halep s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Roma.

În optimi, Simona s-a aflat faţă în faţă cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova, sportivă pe care o învinsese de fiecare dată în cele şase meciuri directe de până acum.

Primul set părea să păstreze tradiţia, Simona impunându-se clar, scor 6-1. Cu toate acestea, în actul al doilea, câteva lovituri greşite au făcut-o pe româncă să-şi piardă cumpătul.

În ciuda intervenţiei lui Darren Cahill, care i-a solicitat să nu mai fie încăpăţânată, Simona a cedat setul al doilea, scor 4-6.

Din fericire, Halep şi-a revenit rapid şi a măturat cu adversara sa în decisivă. A câştigat setul cu 6-0 şi meciul după 99 de minute. Victoria îi asigură Simonei 190 de puncte WTA şi 53.000 de euro.

Graţie acestui succes, Simona prinde şi mai mult avânt moral înainte de Roland Garros. Dar pentru sportiva noastră urmează, în sferturile de la Roma, un meci complicat cu Anett Kontaveit, din Estonia.

Deşi venită din calificări, Kontaveit şi-a trecut în cont câteva victorii uluitoare pe tabloul principal, estonianca reuşind să treacă de Angelique Kerber, liderul mondial, cu 6-4, 6-0, şi de Mirjana Lucic Baroni cu un dublu 6-1, în ciuda faptului că sportiva croată trecuse înainte de Maria Şarapova.

Halep şi Kontaveit s-au mai întâlnit o singură dată până acum, Simona impunându-se, cu 6-3, 6-0, la Miami, într-un meci disputat anul acesta.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv