Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep deschide balul în România – Marea Britanie

În acest weekend, dacă vremea va permite, la Constanţa se va disputa meciul dintre România şi Marea Britanie, din Cupa Federaţiei la tenis feminin.

Deşi au în lot jucătoare precum Simona Halep (locul 5 mondial), respectiv Johanna Konta (locul 7 în ierarhia WTA), România şi Marea Britanie se duelează pentru menţinerea-promovarea în Grupa Mondială II.

România a ajuns la baraj după ce a pierdut cu Belgia acasă, scor 1-3. Marea Britanie, în schimb, a câştigat unul dintre play-off-urile de promovare, 2-1 cu Croaţia.

Vineri, la Club IDU, din Mamaia, unde se vor disputa şi meciurile, a avut loc tragerea la sorţi pentru partidele din weekend. Sâmbătă, începând cu 12.00, ora României, avem Simona Halep – Heather Watson şi Irina Begu – Johanna Konta. 

Duminică, tot de la 12.00, se joacă Simona Halep – Johanna Konta, Irina Begu – Heather Watson şi, dacă mai este nevoie pentru departajare, un meci de dublu, partidă pentru care, deocamdată, au fost nominalizate celelalte două sportive din fiecare lot, ceea ce înseamnă că Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu ar urma să dea piept cu Jocelyn Rae şi Laura Robson.

În ciuda unui start neconvingător de sezon din partea tuturor jucătoarelor noastre, Simona Halep este convinsă că echipa României îşi va valorifica avantajele avute şi va obţine victoria necesară pentru a rămâne în Grupa Mondială II.

Bilanţul meciurilor directe este împărţit. Konta are 2-0 cu Halep, dar Begu are 1-0 cu Heather Watson, iar Halep are 3-0 cu Watson, semn că în cele două partide pe care le are de jucat locul 113 mondial trebuie neapărat să forţăm obţinerea a două puncte.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv