Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep, o nouă înfrângere categorică

Parcursul Simonei Halep de la Indian Wells s-a încheiat prematur, sportiva noastră fiind eliminată încă din turul al treilea.

Cotată cu șansa a patra la câștigarea competiției, Simona a pierdut clar, scor 3-6, 3-6, meciul cu franțuzoaica Kristina Mladenovic, a 28-a favorită a turneului.

Mladenovic, care oricum avea avantaj moral grație palmaresului direct favorabil, a avut nevoie de mai puțin de două ore pentru a pune capăt unui meci în care a servit perfect.

Simona pierde 150 de puncte WTA față de participarea de la ediția de anul trecut, iar forma sa slabă se adâncește. Rămâne de văzut dacă sportiva noastră va avea puterea să se recupereze până la turneul de la Miami care ar urma să înceapă în aproximativ o săptămână.

Horia Tecău este singurul român rămas în luptă la Indian Wells. El și olandezul Jean Julien Rojer s-au calificat în sferturi la dublu masculin, după 6-4, 6-3, cu Andy Murray și Daniel Evans. Culmea este că Tecău și Rojer urmează să dea piept cu Jaime, fratele lui Andy Murray, acesta făcând pereche cu brazilianul Bruno Soares.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv