Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep s-a calificat în semifinalele de la Doha

Simona Halep, locul 2 mondial, a obținut, vineri, calificarea în semifinalele turneului feminin de tenis de la Doha (Qatar), competiție dotată cu premii în valoare de aproape 3,2 milioane de dolari.

Sportiva noastră a trecut fără mari probleme, scor 6-0,6-4, de americanca Catherine Cartan Bellis, locul 48 mondial și una dintre marile speranțe din circuit.

Simona a început meciul în forță și a dominat copios primul act, cu o mică excepție, game-ul trei, când a avut nevoie de cinci mingi de break pentru a face 3-0.

Setul al doilea a fost mult mai echilibrat. Americanca a reușit să o chinuie din plin pe ocupanta locului 2 mondial dar, în cele din urmă, plusul de experiență și-a spus cuvântul și Simona și-a adjudecat victoria, la capătul unui meci care a durat 84 de minute.

Sportiva noastră și-a asigurat aproape 150.000 de dolari și 350 de puncte WTA, iar acum așteaptă pasul greșit al danezei Caroline Wozniacki pentru a reveni în fruntea clasamentului mondial.

În semifinale, sâmbătă, Halep dă piept cu Garbine Muguruza, din Spania, care s-a chinuit în sferturi, 3-6, 6-1, 6-4 cu Caroline Garcia, din Franța.

Simona are o misiune grea cu Muguruza. Iberica o conduce, 3-1 la victorii în meciuri directe, și s-a impus de o manieră zdrobitoare la ultima confruntare, 6-1, 6-0 în finala de la Cincinnati, de anul trecut.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv