Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep s-a calificat în semifinalele de la Roma. Este cel mai consistent sezon pe zgură

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România, continuă să facă senzaţie în turneele desfăşurate pe zgură.

După ce săptămâna trecută a câştigat turneul de la Madrid, acum, Simona s-a calificat deja în semifinalele turneului de la Roma, ajungând practic să facă cel mai consistent sezon al ei pe zgură din întreaga carieră.

Vineri, Simona a demonstrat, încă o dată, că este în formă maximă, trecând fără probleme, scor 6-2, 6-4, de Anett Kontaveit, din Estonia, sportivă care în tururile precedente făcea instrucţie cu Mirjana Lucic Baroni şi, mai ales, cu Angelique Kerber, liderul mondial.

Simona a avut nevoie de numai 82 de minute pentru a bifa a noua victorie consecutivă, succes ce îi aduce 350 de puncte WTA şi peste 115.000 de euro.

Pentru a bifa a doua finală la rând, Simona trebuie să treacă, sâmbătă, de învingătoarea dintre olandeza Kiki Bertens, cap de serie numărul 15, şi australianca Daria Gavrilova, jucătoare venită din calificări.

Halep are avantaj moral cu ambele sportive. Românca are 2-1 cu Bertens, în faţa căreia n-a mai pierdut din 2012, şi 3-1 cu Gavrilova, sportivă faţă de care are de luat o revanşă după ce Daria a învins-o pe Simona anul trecut chiar la Roma, în turul al doilea.

Rezultatele excelente de la Madrid şi Roma ne dau speranţe în privinţa unui parcurs bun al Simonei şi la Roland Garros, însă trebuie văzut în ce măsură numărul mare de meciuri jucate a afectat-o fizic pe sportiva noastră.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv