Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep, spulberată de Naomi Osaka în semifinalele de la Indian Wells

Simona Halep, liderul mondial în tenisul feminin, a ratat ocazia de a juca finala turneului feminin de tenis de la Indian Wells (SUA), competiție dotată cu premii în valoare de aproape 8 milioane de dolari.

Sportiva noastră a fost de nerecunoscut în semifinala cu japoneza Naomi Osaka. A servit foarte slab și a comis mai multe greșeli neforțate decât adversara ei, lucru rar întâlnit la meciurile jucate de Halep.

Iar japoneza a profitat la maxim de moment și s-a impus cu un scor categoric, 6-3, 6-0, la capătul unui meci care a durat doar 65 de minute.

A fost meciul care confirmă că, la momentul actual, Naomi Osaka este o sportivă mult mai în formă. De altfel, ea a ajuns în finala de la Indian Wells după ce le-a eliminat pe rând, fără set pierdut, pe Maria Șarapova, Agnieszka Radwanska, Karolina Plișkova și Simona Halep.

Iar în finală, japoneza de doar 20 de ani, locul 44 mondial, dă piept cu o altă puștoaică aflată în mare formă, rusoaica Daria Kasatkina, 20 de ani, locul 19 mondial.

Kasatkina a revenit de la 0-1 la seturi pentru a se impune, scor 4-6, 6-4, 7-5, în disputa cu legendara Venus Williams. Pe parcursul turneului, Kasatkina a făcut și ea câteva victime celebre reușind să le învingă, printre altele, pe nemțoaica Angelique Kerber, 6-0, 6-2, daneza Caroline Wozniacki, 6-4, 7-5, sau americanca Sloane Stephens, campioana en-titre de la US Open, scor 6-4, 6-3.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv