Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep, surclasată în semifinalele de la Toronto

Aventura Simonei Halep de la Toronto s-a încheiat într-un mod brutal, sportiva noastră suferind în semifinale una dintre cele mai usturătoare înfrângeri din carieră.

Halep a fost spulberată de ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 mondial, scor 6-1, 6-1, la capătul unei partide care a durat mai puţin de o oră şi în care românca a fost de nerecunoscută.

Svitolina şi-a luat revanşa pentru înfrângerea suferită în faţa Simonei în sferturile de finală de la Roland Garros, când a avut meciul în mână şi a pierdut de o manieră incredibilă.

Simona rămâne cu peste 122.000 de dolari şi 350 de puncte WTA, dar suferă o cădere dramatică în ierarhia WTA unde pierde 550 de puncte pentru că nu şi-a apărat titlul cucerit anul trecut în Canada.

Halep nu are timp suficient la dispoziţie pentru a-şi linge rănile, ea urmând să participe la turneul de la Cincinnati, unde are de apărat o semifinală, după ce anul trecut a bătut-o pe Radwanska, dar a pierdut la Angelique Kerber.

Cotată cu şansa a doua la câştigarea turneului, Simona este calificată direct în turul al doilea, urmând să dea piept cu o jucătoare venită din calificări, printre potenţialele adversare aflându-se Taylor Townsend, Kirsten Flipkens, Magdalena Ribarikova, Monica Puig sau Francesca Schiavone.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv