Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep, tragere cu noroc la Turneul Campioanelor. Poate spera la o calificare în semifinale

Vineri, la Marina Bay Sands, din Singapore, a avut loc tragerea la sorţi a grupelor pentru Turneul Campioanelor la tenis, competiţie ce reuneşte la start cele mai bune opt jucătoare din lume pe acest an şi care practic încheie sezonul profesionist.

Aflat pe locul 1 mondial, Simona Halep a fost desemnată cap de serie în Grupa Roşie şi a avut noroc la tragerea la sorţi. Astfel, sportiva noastră va da piept, în grupe, cu ucraineanca Elina Svitolina, daneza Caroline Wozniacki şi Caroline Garcia, din Franţa.

Grupa Albă este condusă de Garbine Muguruza, din Spania, şi a fost completată cu trei jucătoare extrem de tari, Karolina Plişkova (Cehia), americanca Venus Williams şi letona Jelena Ostapenko.

Deşi a pierdut împotriva Carolinei Garcia, în finala de la Beijing, şi cu Svitolina în semifinalele de la Toronto, Simona Halep poate spera la un rezultat excelent în Singapore, respectiv măcar la o calificare în semifinale şi consolidarea locului 1 mondial.

Asta pentru că Simona are palmares pozitiv cu Caroline Garcia, 2-1 la victorii în meciuri directe, şi palmares echilibrat cu Elina Svitolina, 2-2, şi cu Wozniacki, 2-3.

Turneul din Singapore începe, oficial, duminică, este dotat cu premii totale în valoare de circa 7 milioane de dolari şi sunt puse în joc în jur de 1.000 de puncte WTA, în funcţie de rezultatele obţinute.

Simona Halep are de apărat 500 de puncte WTA, în condiţiile în care anul trecut nu a depăşit faza grupelor, bifând o victorie, 6-2, 6-4, cu Madison Keys şi două înfrângeri, 4-6, 2-6 cu Angelique Kerber şi 3-6, 6-7 cu Dominika Cibulkova, încă deţinătoarea trofeului.

De remarcat că doar trei dintre cele opt jucătoare prezente la acest turneu au evoluat şi anul trecut, Simona Halep, Garbine Muguruza şi Karolina Plişkova având toate de apărat câte 500 de puncte WTA, ele părăsind ediţia din 2016 încă din faza grupelor, toate cu câte o victorie şi două înfrângeri.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv