Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep, victorie categorică în turul II de la Australian Open

Simona Halep, liderul mondial, este a doua jucătoare de tenis din România care ajunge în 16-imile de finală ale Australian Open, primul Grand Slam al anului.

După ce Ana Bogdan a trecut, cu 1-6, 6-2, 6-3, de Yulia Putințeva, din Kazahstan, Simona Halep a măcelărit-o pe canadianca Eugenie Bouchard, sportivă care nu cu mult timp în urmă cocheta și ea cu primele locuri ale ierarhiei WTA.

A fost 6-2, 6-2 pentru Halep, după 67 de minute de joc, și un duel în care ambele sportive au servit slab. Plusul de experiență acumulat în ultimii ani a ajutat-o pe Halep să gestioneze mai bine momentele dificile și să iasă din încurcătură cu câteva lovituri magistrale.

În plus, canadianca a arătat, din nou, de ce a coborât atât de mult în clasamentul mondial. Genie Bouchard își pierde repede răbdarea, nu rezistă în raliuri și greșește nepermis de mult lovituri care la prima vedere par facile.

A fost, practic, a șaptea victorie consecutivă obținută de Simona Halep în 2018. Sportiva noastră este neînvins și poate profita de un culoar favorabil, după ce Johanna Konta, cap de serie numărul 9, și Garbine Muguruza, cap de serie numărul 3, au părăsit competiția.

Pentru Simona urmează un meci interesant cu americanca Lauren Davis. Aflată pe locul 76 mondial, Davis a făcut un meci incredibil cu nemțoaica Andrea Petkovic, scor 4-6, 6-0, 6-0.

Simona Halep și Lauren Davis s-au mai întâlnit o singură dată, la Indian Wells, în 2013. Atunci, deși încă nu era la cel mai înalt nivel, românca s-a impus fără drept de apel, scor 6-2, 6-0.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv