Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Sorana Cîrstea, a patra româncă ajunsă în 16-imile de finală de la Doha

Sorana Cîrstea s-a calificat, marți, în 16-imile de finală ale turneului feminin de tenis de la Doha (Qatar), competiție dotată cu premii în valoare de aproape 3,3 milioane de dolari.

Sportiva noastră a avut nevoie de 73 de minute, pentru a se impune clar, scor 6-2, 6-3, în confruntarea cu grecoaica Maria Sakkari, locul 60 mondial.

Sorana și-a asigurat 17.325 de dolari și 60 de puncte WTA și este a patra jucătoare de tenis din România care ajunge în 16-imile de finală ale turneului de la Doha, după Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Monica Niculescu.

Pentru Sorana urmează însă un meci mult mai dificil, ea urmând să dea piept cu învingătoarea dintre belgianca Elise Mertens și unguroaica Timea Baboș, două jucătoare în formă și care au obținut rezultate remarcabile în startul acestui sezon.

Tot în 16-imile de finală de la Doha mai avem meciurile Simona Halep – Ekaterina Makarova, Mihaela Buzărnescu – Jelena Ostapenko (cap de serie numărul 6) și Monica Niculescu – Magdalena Rybarikova (cap de serie numărul 14).

7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv