Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Sorana Cîrstea bate o semifinalistă de la Australian Open și se pregătește de meciul carierei

Sorana Cîrstea este a doua sportivă din România, după Simona Halep, care se califică în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Doha (Qatar), competiție dotată cu premii în valoare de aproape 3,3 milioane de dolari.

Sorana a obținut o victorie extrem de importantă, 7-5, 6-4, cu belgianca Elise Mertens, locul 20, și semifinalistă în urmă cu mai puțin de o lună la Australian Open.

Sorana a profitat din plin de serviciul extrem de slab al adversarei. Mertens a pierdut patru dintre cele 11 game-uri jucate pe propriul serviciu, iar pe celelalte le-a câștigat cu mari emoții.

Sorana și-a asigurat un cec în valoare de 33.750 de dolari și 105 puncte WTA, dar nu are prea mult timp la dispoziție pentru a se bucura de acest succes.

Joi, în optimi, va da piept cu un fost lider mondial, Garbine Muguruza, din Spania. 

Muguruza, actualmente locul 4 mondial, are 2-0 la victorii în meciuri directe cu Sorana. Ambele victorii au venit anul trecut, la Australian Open (6-2, 6-3) și Wimbledon (6-2, 6-2).

Totuși, Muguruza este departe de forma respectivă, iar Sorana poate profita. În turul al doilea, iberica a trecut destul de greu, 6-3, 6-4, de chinezoaica Ying Ying Duan, jucătoare venită din calificări.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv