Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Sorana Cîrstea, semifinalistă la Nurnberg

Sorana Cîrstea a reuşit, vineri, una dintre cele mai bune performanţe ale sale din ultima vreme, românca obţinând calificarea în semifinalele turneului feminin de tenis de la Nurnberg (Germania), competiţie dotată cu premii în valoare de 250.000 de euro.

Sorana a început joi meciul din sferturi cu Iulia Putinţeva, din Kazahstan, a doua favorită a competiţiei. Însă partida s-a întrerupt la 4-4 în decisiv.

Confruntarea s-a reluat vineri, iar Sorana, mai proaspătă în joc, a obţinut victoria, scor 6-3, 3-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat aproape trei ore şi în care românca a fost exasperată de tertipurile adversarei pentru a-i rupe ritmul.

Pentru că turneul de la Roland Garros bate la uşă, Sorana este obligată să joace vineri şi semifinala cu cehoaica Barbora Krejcikova, jucătoare venită din calificări.

Sorana şi-a asigurat 110 puncte WTA şi aproape 10.000 de euro, dar şi un plus de moral înainte de al doilea Grand Slam de tenis al anului.

Învingătoarea dintre Sorana şi Krejcikova va da piept în finală cu învingătoarea dintre olandeza Kiki Bertens, principala favorită a competiţiei, şi japoneza Misaki Doi.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv