Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

TENIS: Sorana Cîrstea și Carol Zhao deschid balul în confruntarea România – Canada din FED CUP

Echipa de FED CUP a României trage tare pentru a reveni în elita mondială.

Primul pas pe care trebuie să-l facem este să batem echipa Canadei într-un meci care va avea loc în weekend la Cluj.

La prima vedere, echipa României este favorită certă. Avem avantajul terenului propriu și ne bazăm pe jucătoare precum Irina Begu ori Sorana Cîrstea, care se află între cele mai bune 40 de tenismene ale lumii.

În schimb, în absența vedetei Eugenie Bouchard, Canada a venit la Cluj cu o echipă în care prima rachetă este Carol Zhao, locul 138 mondial.

Totuși, în tenis se spune că meciurile nu sunt gata până când adversarii sau adversarele nu dau mâna la fileu, așa că jucătoarele României nu trebuie să-și subestimeze adversarele și să evolueze cu multă atenție.

Vineri a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea țintarului partidelor. Astfel s-a stabilit ca sâmbătă să vedem Sorana Cîrstea versus Carol Zhao și Irina Begu versus Bianca Andreescu, iar duminică să vedem Irina Begu versus Carol Zhao și Sorana Cîrstea versus Bianca Andreescu.

În caz de egalitate, 2-2, se va disputa un meci de dublu pentru departajare. Deocamdată, pentru partida respectivă România propune o echipă cu Ana Bogdan și Raluca Olaru, iar Canada mizează pe Gabriela Dabrowski și Katherine Sebov.

Meciurile de sâmbătă încep la 13.00, ora României, iar cele de duminică la 12.00, ora României, toate partidele urmând a fi transmise în direct de Telekom Sport 2.

58 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv