Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Sorana Cîrstea și Simona Halep s-au calificat în sferturile de la Madrid

Simona Halep și Sorana Cîrstea au reușit, miercuri, o performanță spectaculoasă, calificându-se împreună în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Madrid.

Cotată cu șansa a treia la câștigarea trofeului, Simona Halep a avut viață grea cu a 16-a favorită a competiției, australianca Samantha Stosur.

Veterana de la Antipozi s-a legat de fiecare minge jucată și a chinuit-o pe Simona aproape două ore dar, în cele din urmă, plusul de prospețime și ambiția de a repeta performanța de anul trecut, când a câștigat trofeul, au înclinat balanța în favoarea lui Halep.

Simona s-a impus, scor 6-4, 4-6, 6-4, la capătul unei partide care a durat o oră și 53 de minute de joc, sportiva noastră adjudecându-și 215 puncte WTA și un cec în valoare de 131.000 de euro.

Alături de Simona, în faza sferturilor de finală a ajuns și Sorana Cîrstea, jucătoare care încet, dar sigur, își regăsește forma de altă dată.

Și Cîrstea a avut parte de un meci chinuitor împotriva japonezei Misaki Doi, sportiva noastră câștigând, scor 7-5, 3-6, 6-1, la capătul unei partide care a durat o oră și 58 de minute de joc.

Din păcate, Irina Begu nu a reușit să întregească tripleta românească din sferturi. Ea a cedat clar, scor 1-6, 5-7, în disputa cu olandeza Kiki Bertens. Irina a rămas cu 120 de puncte WTA și 68.000 de euro.

În antepenultimul act al competiției vom avea Simona Halep versus Coco Vandeweghe (SUA) și Sorana Cîrstea versus o jucătoare din Franța, respectiv învingătoarea dintre Kristina Mladenovic, a 14-a favorită, și Oceane Dodin, sportivă venită din calificări.

Ambele jucătoare ale noastre vor avea misiuni complicate. Simona are, de obicei, dificultăți contra jucătoarelor masive de tipul lui Vandeweghe, care are 1,85 metri înălțime. Sorana are mari șanse să înfrunte o jucătoare, pe Mladenovic, cam la fel de masivă, 1,84 metri înălțime, și aflată într-o formă foarte bună.

Sorana și Mladenovic nu s-au mai întâlnit până acum. De asemenea, nici Simona nu s-a mai întâlnit cu Vandeweghe.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv