Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: ‘Suedezul’ Dragoș Mădăraș, două victorii într-o zi în Antalya

Dragoș Mădăraș, unul dintre juniorii extrem de talentați pierduți de România din cauza lipsei investițiilor și a interesului, a fost revelația zilei la turneul de tenis din Antalya.

Actualul reprezentant al Suediei a dat lovitura obținând două victorii și calificându-se în sferturile de finală de la simplu și semifinalele de dublu.

Tânărul jucător de 21 de ani a început ziua în forță reușind să-l învingă, cu 6-4, 6-3, pe belgianul Jeroen Vanneste (24 de ani, fost locul 370 mondial și favorit 5 la turneul din această săptămână din Antalya).

A fost un meci la discreția tenismenului de origine română, Doddy Mădăraș având emoții doar în setul al doilea, când a fost obligat să revină de la 1-3 pentru a-și adjudeca victoria.

După o pauză de circa două ore, Dragoș Mădăraș a revenit pe teren, alături de cehul Tadeas Paroulek, și a obținut calificarea în semifinalele turneului de dublu.

Doddy Mădăraș și Paroulek i-au învins clar, 6-3, 6-1, în 43 de minute, pe Olimjon Nabiev și Ibrokhimjon Urinov, ambii reprezentanți ai Uzbekistanului.

Dragoș Mădăraș nu are însă prea mult timp la dispoziție pentru a se bucura de succesele obținute pentru că joi urmează alte două partide.

La simplu, ‘suedezul’ Mădăraș are un culoar accesibil, urmând să dea piept cu polonezul Maciej Rajski, după ce pe partea lui de tablou a fost eliminat și favoritul 3, Sanjar Fayziev, din Uzbekistan.

La dublu, Doddy Mădăraș și cehul Paroulek au parte de un meci extrem de dificil. Cei doi dau piept, în semifinale, cu principalii favoriți ai competiției, Fayziev și rusul Alexander Boborikin.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv