Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

TENIS: Surprize de proporții în primele meciuri jucate la turneul de la Brașov

La Tenis Club Olimpia din Brașov s-au disputat, marți, primele meciuri de pe tabloul de simplu al turneului masculin de tenis ITF dotat cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Au fost șase partide, iar trei dintre ele s-au încheiat cu surprize uriașe, părăsind încă din prima zi competiția tenismeni precum argentinianul Franco Egea, favoritul 2, italianul Dante Gennaro, favoritul 1, sau Bogdan Borza, cap de serie numărul 5.

Egea a fost învins surprinzător de compatriotul său, Gabriel Alejandro Hidalgo, care s-a impus cu 6-3, 6-2. Culmea, Hidalgo a prins tabloul principal din postura de lucky-looser, după ce luni pierduse în ultimul tur al calificărilor, 4-6, 6-3, 4-6, cu Gabi Boitan.

Dante Gennaro, principalul favorit al competiției, a cedat în fața lui Călin Manda, scor 3-6, 6-3, 4-6, în timp ce Bogdan Borza a cedat în fața italianului Claudio Fortuna, 4-6, 3-6.

În schimb, Bogdan Apostol, favoritul 3 al competiției, și-a respectat blazonul și l-a învins, cu 6-3, 6-2, pe elvețianul Riccardo Maiga. Alături de Apostol, Hidalgo, Manda și Fortuna s-au mai calificat în optimi ucraineanul Oleg Prihodko, favoritul 7, și italianul Samuele Ramazzotti, jucător venit din calificări.

S-au stabilit marți și primele echipe calificate în sferturile de dublu. Alexandru Bodnariuk și Victor Crivoi au trecut, cu 6-1, 6-2, de Răzvan Enescu și Kevin Johansson, Vasile Ghilea și Vladislav Melnic s-au impus, cu 6-2, 6-3, în confruntarea cu Vasile Antonescu și Adrian Georgescu, iar Patrick Grigoriu și suedezul Dragoș Mădăraș, favoriți 4, au trecut, cu 6-3, 7-6, de Vlad Dancu și Edris Fetisleam.

În circuitul feminin, Cristina Dinu, venită din calificări, s-a calificat în optimile de la Sofia (Bulgaria), 6-4, 6-1 cu rusoaica Polina Leykina, iar Karola Patricia Bejenaru, favorită 7, s-a calificat în optimile de la Santarem (Portugalia), 6-0, 6-1 cu portugheza Sara Neto, wild-card.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv