Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

TENIS: Trei românce în semifinalele turneului de la București

Vineri s-au disputat sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la București, competiție găzduită de Tennis Performance Club, din cartierul Pipera, și dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

La 18 ani, Denise Stoica se pregateste sa intre intre cele mai bune 1.000 de jucatoare ale lumii

Cinci românce au fost implicate în meciurile de vineri, iar dintre ele au obținut calificarea în semifinale.

Au fost meciuri rapide, de cel mult 90 de minute, majoritatea jucătoarelor fiind afectate de programul încărcat din ultimele zile, după ce prima parte a turneului a fost afectată de ploile torențiale căzute în București.

De altfel, Georgia Crăciun, favorita 5, și italianca Anna Turati au obținut calificarea în semifinale fără mare efort, adversarele lor, Irina Fetecău, favorita 3, și cehoaica Barbora Miklova abandonând competiția.

Alexandra Damaschin, jucătoare venită din calificări, și-a continuat parcursul foarte bun din ultima perioadă și s-a impus, cu un dublu 6-4, în confruntarea cu Ioana Gașpar, a șaptea favorită a competiției.

Alexandra Damaschin, 27 de ani, fostă locul 510 mondial, este în căutarea strălucirii de altă dată. Sportiva noastră a ajuns la 26 de victorii și 10 înfrângeri în acest an, dar are 15 victorii și două înfrângeri în ultimele trei turnee, toate jucate în România, semn că îi priește zgura de acasă.

Denise Stoica, 18 ani, locul 1.040 mondial, este a patra jucătoare care a ajuns în faza semifinalelor. Vineri, ea a avut nevoie de doar 78 de minute pentru a se impune, cu 6-1, 6-2, în confruntarea cu Eugenia Ganga, din Argentina.

Sâmbătă, în semifinale, avem Alexandra Damaschin versus Georgia Crăciun și Anna Turati versus Denise Stoica.