Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: Victorii românești în cele mai importante turnee ITF ale săptămânii

Marile speranțe ale României la tenis continuă să bifeze rezultate importante în turneele ITF, în special la nivel feminin.

Elena Gabriela Ruse a castigat 6 turnee ITF pana acum, cel mai important fiind cel de la Bad Salgau, de anul trecut

Astfel, joi, Andreea Roșca s-a calificat în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis din Antalya (Turcia), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Andreea, 18 ani, locul 574 mondial și cap de serie numărul 7 în Antalya, a avut nevoie de 88 de minute pentru a se impune, cu 6-3, 7-6, în duelul cu turcoaica Betina Tokac, jucătoare care a ajuns pe tabloul principal grație unui wild-card.

Andreea trebuia să joace, joi, și în sferturile de finală ale turneului de dublu, alături de Oana Gavrilă, dar competiția a fost dată peste cap din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Vineri, Andreea și Oana ar urma să joace la dublu împotriva principalelor favorite, gruzina Sofia Șapatava și ucraineanca Anastasia Vasilieva. Pentru Andreea urmează, la simplu, un meci interesant cu aceeași Anastasia Vasilieva, 25 de ani, fostă locul 129 mondial.

La masculin, în Antalya, Nicolae Frunză trebuia să joace joi cu turcul Anil Yuksel. Meciul a fost întrerupt la 5-7, 4-1. La dublu, în sferturi, Nicolae Frunză și Patrick Grigoriu, favoriții 2, vor juca împotriva cehilor Michal Konecny și Patrik Rikl.

Irina Fetecău, cap de serie numărul 8, Loredana Roșca și “franțuzoaica” Viorica Muntean s-au calificat în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Hammamet (Tunisia), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Irina Fetecău (21 de ani, locul 539 mondial) s-a chinuit două ore și 16 minute pentru a o învinge, cu 6-4, 7-6, pe rusoaica Maria Marfutina. 

Loredana Roșca (21 de ani, fostă locul 427 mondial) a avut nevoie de aproape două ore pentru a o învinge, cu 6-2, 7-5, pe sârboaica Tamara Curovic.

Viorica Muntean (20 de ani, locul 655 mondial și reprezentantă a Franței) a profitat de abandonul sârboaicei Natalija Kostic, cap de serie numărul 5. Natalija Kostic s-a retras la 6-3, 2-0 pentru Viorica Muntean.

În sferturi avem Irina Fetecău – Camilla Rosatello (Italia, cap de serie numărul 1, fostă locul 225 mondial), Loredana Roșca – Nuria Brancaccio (Italia) sau Despina Papamichail (Grecia, cap de serie numărul 3) și Viorica Muntean – Sara Cakarevic (Franța, cap de serie numărul 2).

Joi, Loredana Roșca joacă și în sferturile de finală ale turneului de dublu feminin de la Hammamet. Ea și rusoaica Marfutina sunt favorite 4 și vor da piept cu echipa alcătuită din italiencele Aurora Allasia și Camilla Rosatello.

Elena Gabriela Ruse (20 de ani, locul 238 mondial) urmează să joace, joi, în optimile de finală de la Daytona Beach (SUA), atât la simplu, cât și la dublu.

Elena Gabriela Ruse este cap de serie numărul 5 la competiția de 25.000 de dolari și o va înfrunta pe japoneza Mari Osaka (21 de ani, fostă locul 291 mondial).

La dublu, sportiva noastră face echipă alături de ucraineanca Anhelina Kalinina. Cele două le vor înfrunta pe americancele Francesca Di Lorenzo și Claire Liu.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv