Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Liviu Dragnea a convocat CEx la ora 16.00 pentru a-i reconfirma susținerea / El a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul “Bombonica” / Sentința nu este definitivă

Breaking News:
 

Tenismen român, suspendat pe viaţă pentru trucarea de meciuri

Federaţia Internaţională de Tenis a decis, miercuri, suspendarea pe viaţă a sportivului român Alexandru Daniel Carpen.

carpen

Carpen (30 de ani) a fost suspendat pe viaţă după ce o anchetă a Unităţii pentru Integritatea Tenisului a dezvăluit că sportivul român a fost implicat în trântirea unui meci disputat în octombrie 2013.

Reprezentanţii TIU au oferit dovezi care au arătat că Alexandru Carpen l-ar fi abordat pe celălalt sportiv şi i-ar fi propus trucarea partidei. În 2015, Carpen, care nu a reuşit niciodată să pătrundă între cei mai buni 1.000 de jucători ai lumii, şi-a recunoscut fapta.

În schimb, Carpen a câştigat şapte turnee de dublu, majoritatea în ţară, şi a ajuns până pe locul 274 mondial în ierarhia celor mai buni jucători de dublu.

Alături de Carpen a fost suspendat şi australianul Nick Lindahl, sportiv de 28 de ani născut în Suedia. Lindahl, fost locul 187 mondial, a fost suspendat pentru şapte ani din cauza unui meci trucat în Australia, în 2013. După turneul respectiv, Lindahl oricum şi-a anunţat retragerea din activitate invocând presiunile mult prea mari făcute de Mafia Pariurilor.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.