Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Tenismenii români, semifinaliști în cele mai tari turnee ale săptămânii

Întreaga atenție a iubitorilor de tenis din România va fi îndreptată în acest weekend către confruntarea de FED CUP de la Cluj, dintre România și Canada.

Totuși, nu trebuie să uităm că avem și câțiva tenismeni implicați în cele mai tari turnee ale săptămânii.

Cap de afiș rămâne Marius Copil, jucător care vineri s-a calificat în semifinalele turneului masculin de tenis de la Sofia (Bulgaria), competiție dotată cu premii în valoare de aproape 600.000 de euro.

Marius Copil l-a surclasat, scor 6-4, 6-4, pe luxemburghezul Gilles Muller, numărul 28 mondial și cap de serie numărul 3. Copil a servit din nou foarte bine, 13-6 la ași, și a avut nevoie de 82 de minute pentru a câștiga un nou meci în care nu a pierdut niciun game pe propriul serviciu.

Copil (locul 93 mondial) și-a asigurat 90 de puncte ATP și un cec în valoare de peste 25.000 de euro, iar rezultatul de la Sofia i-ar putea permite să revină între cei mai buni 80 de jucători ai lumii.

Pentru Marius Copil urmează o semifinală în care va avea parte, măcar teoretic, de un adversar mai accesibil decât Muller. El va da piept cu învingătorul dintre slovacul Jozef Kovalik (locul 187 mondial) și cipriotul Marcos Baghdatis (locul 123 mondial).

Laura Andrei (29 de ani, locul 486 mondial) s-a calificat în semifinalele turneului feminin de tenis de la Sharm El Sheikh (Egipt), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Laura Andrei a trecut, scor 6-2, 6-1, de rusoaica Anna Morgina, cap de serie numărul 1, și va da piept, în penultimul act al competiției, cu rusoaica Anastasia Pribylova, cap de serie numărul 4.

În turneul feminin din Antalya (Turcia), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari, semifinalele de dublu arată astfel: Raluca Șerban, Oana Simion – Ipek Oz, Melis Sezer și Elena Bogdan, Gaia Sanesi – Mana Ayukawa, Nina Stadler.

Vasile Antonescu și Patrick Grigoriu s-au calificat chiar în finala turneului masculin de dublu din Antalya (Turcia), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Cei doi au trecut, cu 6-0, 6-3, de americanii Collin Altamirano și Vasil Kirkov și vor da piept, cel mai probabil, cu favoriții 1, italianul Flavio Cipolla și spaniolul Enrique Lopez Perez.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv