Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ANM: Canicula se prelungește până miercurea viitoare, cel puțin / JUSTIȚIE: Dorneanu a cerut de la BEC date suplimentare despre referendum / Acesta este motivul amânării validării scrutinului /   POLITICĂ: Primarii o somează pe Dăncilă să le dea bani /

Breaking News:
 

Thomas Lievremont, prezentat drept noul antrenor al naționalei de rugby a României

Naționala de rugby a României are, începând de miercuri, un nou antrenor principal.

După plecarea galezului Lynn Howells, România l-a instalat în funcția de antrenor principal pe tehnicianul francez Thomas Lievremont.

Acesta a făcut parte din staff-ul lui Howells în prima parte a acestui an, ocupându-se exclusiv de jocul în margine al Stejarilor.

De această dată, Lievremont, fost triplu câștigător de Turneu al Celor Șase Națiuni și fost triplu campion al Franței ca jucător, va fi liderul staff-ului tehnic din care ar urma să facă parte, printre alții, și Danie De Villiers.

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a anunțat că s-au primit multe CV-uri pentru acest post, inclusiv de la antrenori români, dar că în cele din urmă șefii Federației s-au oprit asupra lui Lievremont grație plusului de experiență avut de tehnicianul francez la nivel înalt.

De cealaltă parte, tehnicianul francez anunță că va face tot posibilul să repună rugbiul românesc pe harta mondială a acestui sport, după descalificarea de la Cupa Mondială de anul viitor, urmând ca cel mai probabil obiectivul său să fie calificarea la Cupa Mondială din 2023, deși România joacă în această toamnă baraj pentru menținerea în a doua divizie a competiției continentale.

2 Shares