Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Tiberiu Ușeriu a câștigat, pentru al treilea an la rând, ultramaratonul din zona Cercului Polar

Sportul românesc continuă să supraviețuiască grație unei mâini de oameni extrem de curajoși și ambițioși.

Unul dintre aceștia este bistrițeanul Tiberiu Ușeriu cel care a câștigat în noaptea de joi spre vineri, pentru al treilea an la rând, celebrul ultramaraton intitulat 6633 Arctic Ultra.

Desfășurat în zona Cercului Polar, ultramaratonul a presupus parcurgerea unei distanțe de aproximativ 617 kilometri în condiții meteo extreme, ninsori abundente, ger pătrunzător, etc.

23 de curajoși s-au înscris la start, printre care și patru români, însă la final doar șapte concurenți au reușit să termine cursa. Tiberiu Ușeriu l-a învins cu un avans de peste 80 de kilometri pe irlandezul Paul Deasy.

Din păcate, ceilalți trei participanți români, Levente Polgar, Avram Iancu și Florentina Iofcea, au abandonat.

La finalul cursei, Tibi Ușeriu a povestit momentele cumplite prin care a trecut. Deși a avut un telefon mobil asupra sa, el a putut rareori să vorbească la el. Pentru că pe parcursul cursei risca să-și piardă mâna din cauza înghețului, iar la finalul zilelor de concurs, când ajungea în punctele de control, era mult prea obosit și afectat de efortul depus.

24 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv