Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
Vineri, 1 decembrie, ora 17.00, TVR 1

Tragerea la sorţi pentru grupele Campionatului Mondial de fotbal

Vineri, la Moscova, de la 17.00, ora României, are loc tragerea la sorţi pentru grupele Campionatului Mondial de fotbal, turneu final găzduit de Rusia anul viitor.

Din păcate, naţionala de fotbal a României nu va participa la această competiţie, formaţia noastră fiind eliminată dintr-o grupă în care au strălucit Polonia, Danemarca şi chiar Muntenegru.

Totuşi, nu trebuie să dezarmăm în condiţiile în care mai sunt şi alte naţionale de top care nu au prins loc la masa bogaţilor. Ne gândim la echipe precum Italia, Olanda, SUA, Grecia sau Chile.

Cele 32 de echipe participante au fost împărţite în patru urne valorice, după cum urmează:

I – Rusia, Germania, Brazilia, Portugalia, Argentina, Belgia, Polonia, Franţa

II – Spania, Peru, Elveţia, Anglia, Columbia, Mexic, Uruguay, Croaţia

III – Danemarca, Islanda, Costa Rica, Suedia, Tunisia, Egipt, Senegal, Iran

IV – Serbia, Nigeria, Australia, Japonia, Maroc, Panama, Coreea de Sud, Arabia Saudită.

Există anumite reguli. Rusia va fi repartizată direct în Grupa A, urmând să joace în meciul de deschidere, în calitate de ţară gazdă.

Nu se va permite prezenţa a mai mult de două echipe din Europa într-o grupă sau prezenţa a două echipe de pe acelaşi continent, cu excepţia Europei, într-o grupă.

În aceste condiţii, am putea avea o grupă de foc cu Brazilia, Spania, Suedia şi Nigeria, dar şi o grupă dezechilibrată cu Rusia, Peru, Iran şi Panama.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv