Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Transferul anului! Stanciu la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucureşti, a anunţat, duminică, transferul mijlocaşului Nicuşor Stanciu de la vicecampioana României la gruparea belgiană Anderlecht Bruxelles.

steaua

Deşi belgienii încă nu au oficializat transferul, Becali dă asigurări că afacerea se face şi că va fi cea mai bănoasă din istoria fotbalului românesc.

Pentru că Steaua primeşte 7,8 milioane de euro în două etape, până la finalul actualului sezon, şi alte două milioane de euro în cazul în care Stanciu joacă în cel puţin 50% dintre meciurile jucate de belgieni într-unul dintre cele cinci sezoane pe durata cărora a fost parafat acordul.

Pentru că Stanciu a semnat cu Anderlecht, zice Becali, până la sfârşitul sezonului 2020-2021.

Afaceristul îşi freacă mâinile de fericire şi spune că nu are în interes să mai facă vreun transfer, mizând pe faptul că Florin Tănase, adus de la Viitorul Constanţa, va fi înlocuitorul perfect pentru Stanciu.

Totuşi, Becali a recunoscut că ar fi vrut să facă o aroganţă şi să-l aducă pe Denis Alibec, vedeta Astrei Giurgiu, dar spune că acesta are o ofertă de 3 milioane de euro, din campionatul Greciei, şi că el nu este dispus să ofere o asemenea sumă.

Pe de altă parte trebuie precizat că Anderlecht pare că are nevoie de Stanciu. Bruxellezii au făcut duminică doar 2-2 acasă cu Gent, după un meci în care Chipciu a fost integralist la gazde, dar a avut o evoluţie modestă.

7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv