Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

UCL: Moți, Keșeru, Chiricheș și Prepeliță se bat pentru menținerea în cupele europene. Programul și televizările meciurilor de miercuri

Miercuri seara se joacă ultimele opt meciuri din etapa a cincea a grupelor UEFA Champions League.

chiriches

Patru fotbaliști români sunt implicați în aceste partide, Cosmin Moți și Claudiu Keșeru (ambii Ludogoreț), Vlad Chiricheș (Napoli) și Andrei Prepeliță (FK Rostov), dar doar doi dintre ei, Moți și Chiricheș, sunt anunțați titulari.

Cele trei formații care au în componență fotbaliști români dau bătălii decisive pentru menținerea în cupele europene. Napoli se bate cu Benfica și Beșiktaș, în Grupa B, pentru calificarea în optimile de finală ale UEFA Champions League.

Trupa lui Chiricheș este avantajată de faptul că întâlnește pe Dinamo Kiev, pe teren propriu, formație care doar printr-un miracol mai poate prinde locul 3 și calificarea în Europa League.

Ludogoreț primește replica lui FC Basel într-un meci de care pe care pentru locul 3 în Grupa A și calificarea în 16-imile de finală ale Europa League. Cine câștigă își asigură calificarea, cine pierde este eliminată din Europa indiferent de rezultatele din ultima etapă. Egalul menține suspansul până în ultima rundă.

FK Rostov joacă pe teren propriu cu Bayern Munchen și speră să profite de absențele din tabăra oaspeților pentru a obține un rezultat favorabil în lupta de la distanță cu PSV Eindhoven. Cele două formații se bat, de asemenea, pentru locul 3 și calificarea în 16-imile de finală ale Europa League.

Programul meciurilor de miercuri, din UEFA Champions League

19.00, FK Rostov – Bayern Munchen (Dolce Sport 1)

19.45, Beșiktaș Istanbul – Benfica Lisabona (Dolce Sport 2)

21.45, Arsenal Londra – Paris Saint Germain (Dolce Sport 2)

21.45, Atletico Madrid – PSV Eindhoven

21.45, Borussia Monchengladbach – Manchester City (Dolce Sport 3)

21.45, Celtic Glasgow – FC Barcelona (Dolce Sport 1)

21.45, Ludogoreț Razgrad – FC Basel (Dolce Sport 4)

21.45, Napoli – Dinamo Kiev

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv