Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Ungaria, pas mare spre Euro 2016

Au ratat calificarea directă la turneul final în ultimele minute ale preliminariilor, dar ungurii nu au dezarmat şi au început în forţa dubla de baraj cu Norvegia cu un 1-0 obţinut chiar în deplasare, pe Ullevaal din Oslo.

sursa foto: uefa.com
sursa foto: uefa.com

Ungurii nu au strălucit ca joc, dar au dat lovitura prin debutantul Kleinheisler, un puşti de 21 de ani, crescut la Academia lui Ferenc Puşkaş, şi au demonstrat destulă maturitate pentru a ţine de rezultat.

Meciurile de baraj continuă vineri, cu Bosnia-Herţegovina – Irlanda (21.45), şi sâmbătă, cu Ucraina – Slovenia (19.00) şi Suedia – Danemarca (21.45).

Partidele retur se vor disputa după următorul program:

Duminică, 15 noiembrie, ora 21.45, Ungaria – Norvegia

Luni, 16 noiembrie, ora 21.45, Irlanda – Bosnia-Herţegovina

Marţi, 17 noiembrie, ora 21.45, Danemarca – Suedia şi Slovenia – Ucraina.

Ungaria, care a fost în grupă cu România şi pe care noi nu am reuşit să o batem în dublă manşă (1-1 la Bucureşti şi 0-0 la Budapesta), aşteaptă de circa trei decenii să meargă la un turneu final.

Ultima dată când Ungaria a fost la masa bogaţilor s-a întâmplat în 1986, când trupa lui Detari şi Esterhazi a terminat pe locul 18 Campionatul Mondial din Mexic. În materie de Euro, Ungaria nu a mai mers la un turneu final din 1972, când a pierdut, cu 1-2, finala mică disputată împotriva Belgiei.

Cele 20 de echipe deja calificate la turneul final sunt Franţa, Spania, Germania, Anglia, Portugalia, Belgia, Italia, Rusia, Elveţia, Austria, Croaţia, Cehia, Turcia, Polonia, România, Slovacia, Islanda, Ţara Galilor, Albania şi Irlanda de Nord. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc pe 12 decembrie.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv