Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Universitatea Craiova și-a revenit surprinzător de repede după dezastrul cu Dinamo

După ce a făcut cel mai slab meci al sezonului, cedând 0-3 cu Dinamo, Universitatea Craiova și-a revenit și a deschis etapa a 21-a a Ligii I la fotbal cu o victorie confortabilă, 2-0 cu Gaz Metan Mediaș.

A fost poate cel mai bun meci făcut de olteni în acest sezon, dar un succes facilitat și de eliminarea prematură a lui Fofana. Închizătorul medieșenilor a văzut două cartonașe galbene într-un interval de nouă minute și a părăsit terenul de joc încă din minutul 32, la scorul de 0-0.

Alexandru Mitriță, vedeta oltenilor, și-a trecut în cont o dublă, iar Universitatea a mai ratat câteva ocazii uriașe, Pleșca, portarul oaspeților, făcând adevărate minuni între buturi.

Universitatea se apropie la două puncte de FCSB și la cinci puncte de liderul CFR Cluj, echipe care însă au și câte un meci mai puțin disputat.

Etapa a 21-a a Ligii I la fotbal continuă joi cu partidele FC Botoșani – Dunărea Călărași (17.30) și Astra Giurgiu – Dinamo București (20.00) și vineri cu partidele Politehnica Iași – FC Voluntari (17.30) și Sepsi Sf. Gheorghe – Concordia Chiajna (20.00) și se termină sâmbătă cu partidele AFC Hermannstadt – Viitorul Constanța (13.00) și FCSB – CFR Cluj (20.00).

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv