Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

Universitatea Craiova, surclasată de RasenBallsport Leipzig

Universitatea Craiova are șanse minime să mai ajungă în play-off-ul Europa League, după ce joi seara a pierdut la scor, 1-3, meciul cu RasenBallsport Leipzig, din deplasare, din prima manșă a turului III preliminar.

Citește și… Echipele românești dau primele bătălii pentru calificarea în play-off-ul Europa League

Din start trebuie menționat că diferența de pe tabela putea fi mult mai mare, nemții având la momentul actual foarte multe clase peste olteni, mai ales după ce Universitatea Craiova și-a vândut în vară cei mai buni jucători.

Dovadă stau statisticile înregistrate la finalul partidei. Nemții au încheiat meciul cu o posesie de peste 60% a balonului și au câștigat clar duelurile la capitole precum șuturi spre poartă, 23-2, șuturi pe poartă, 11-2, și cornere, 16-1.

Iar totul în condițiile în care nemții și-au permis să-și menajeze în prima repriză cei mai buni jucători precum Forsberg, Poulsen și Werner.

Konate a deschis scorul în minutul 25, din centrarea lui Kampl, dar diferența s-a făcut abia după ce nemții au aruncat în luptă armele grele. 

Cunha a făcut 2-0 din pasa lui Poulsen, iar danezul a ridicat scorul la 3-0 din centrarea lui Forsberg. În prelungiri, Martic a înscris golul de onoare al oltenilor, reușită în urma căreia Universitatea păstrează de doi bani speranțe la returul de pe teren propriu, de joia viitoare.