Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Vicecampioanele ultimelor patru ediţii, la un pas de a fi eliminate din grupele UCL. Programul şi televizările meciurilor de miercuri

Miercuri seara sunt programate ultimele opt meciuri din etapa a cincea a grupelor UEFA Champions League.

Întreaga atenţie va fi îndreptată către partidele Juventus Torino – FC Barcelona şi Atletico Madrid – AS Roma. Pentru că Juventus (vicecampioana europeană din 2015 şi 2017) şi Atletico Madrid (vicecampioana europeană din 2014 şi 2016) îşi joacă ultimele şanse de a rămâne în lupta pentru calificarea în faza optimilor de finală.

În Grupa D, Juventus primeşte replica Barcelonei, o formaţie care este aproape sigură de câştigarea grupei, mai ales că în ultima rundă are meci acasă cu Sporting Lisabona.

Iar italienii sunt obligaţi să obţină un rezultat pozitiv miercuri seara, pentru că Sporting este la doar trei puncte în urma lui Juventus şi avantajată de programul din ultimele două etape.

Departe de forma ideală, Atletico Madrid s-a împiedicat inclusiv de modesta Qarabag Agdam astfel că miercuri seara este obligată să câştige cu AS Roma, dacă vrea să mai spere la calificarea în optimi.

Însă italienii au dat recital cu Chelsea, marcând de şase ori în dublă manşă, şi vor profita de orice ocazie pentru a bifa un nou succes care să le asigure locul 1 în grupă.

În Grupa A, FC Basel şi ŢSKA Moscova se bat de la distanţă pentru locul 2, în timp ce în Grupa B, deja calificate, Paris Saint Germain şi Bayern Munchen vor profita de ocazie pentru a încerca jucători noi pe care să se poată baza şi pe viitor.

Program meciuri UEFA Champions League

19.00, ŢSKA Moscova – Benfica Lisabona (Telekom Sport 2)

19.00, Qarabag Agdam – Chelsea Londra (Telekom Sport 1)

21.45, Anderlecht Bruxelles – Bayern Munchen (Telekom Sport 4)

21.45, Atletico Madrid – AS Roma (Telekom Sport 2)

21.45, FC Basel – Manchester United

21.45, Juventus Torino – FC Barcelona (Telekom Sport 1)

21.45, Paris Saint Germain – Celtic Glasgow (Telekom Sport 3)

21.45, Sporting Lisabona – Olympiakos Pireu

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv