Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Victorii româneşti în cele mai importante turnee de tenis ale săptămânii

Tenisul rămâne unul dintre cele mai de succes sporturi de la noi, iar asta ne-o demonstrează şi rezultatele înregistrate săptămână de săptămână de jucătoarele şi jucătorii noştri.

Elena Bogdan a pierdut finala de junioare de la Roland Garros din 2008 in fata Simonei Halep

Marţi, Elena Bogdan, ajunsă pe locul 666 mondial din cauza unor probleme medicale care au scos-o din circuit, şi-a marcat practic revenirea spre vârful ierarhiei tenisului feminin mondial.

Sportiva noastră s-a calificat în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Castellon (Spania), competiţie dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Elena a trecut, cu 6-0, 7-5, de Julia Payola, din Spania, şi va da piept în optimi cu una dintre revelaţiile finalului de sezon, Cristina Bucşa, sportivă ce reprezintă Spania, dar s-a născut la Chişinău, în Republica Moldova.

Denise Antonela Stoica (17 ani) are mari şanse să intre între cele mai bune 1.000 de jucătoare ale lumii, după ce marţi s-a calificat în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Hammamet (Tunisia), competiţie dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Denise Stoica a trecut, scor 4-6, 7-6, 4-0, abandon, de rusoaica Milana Zhabrailova şi va juca în optimi cu învingătoarea dintre belgianca Marie Benoit, cap de serie numărul 1, şi iranianca Jasmine Khoshabeh.

Ioana Gheorghiţă (19 ani) se apropie şi ea de topul celor mai bune 1.000 de jucătoare de tenis din lume, după ce marţi a obţinut accederea pe tabloul principal al turneului feminin de tenis din Antalya (Turcia), competiţie dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Ioana Gheorghiţă a învins-o, scor 7-6, 6-3, pe bulgăroaica Mihaela Kaftanova şi va da piept, în primul tur de pe tabloul principal, cu unguroaica Reka Luca Jani.

Luca George Tatomir (22 de ani, locul 1.493 mondial) a ajuns şi el pe tabloul principal al turneului masculin de tenis din Antalya, după ce a trecut, scor 6-3, 2-6, 6-2, de macedoneanul Besir Durguti.

Tatomir urmează să joace în primul tur al tabloului principal cu bulgarul Alexandar Lazarov.

11 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv