Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Victorii româneşti în cele mai tari turnee de tenis ale săptămânii

Tenismenii români continuă să obţină rezultate remarcabile, indiferent că ei evoluează în Turcia, Egipt, Tunisia sau Italia.

Vasile Antonescu

Vasile Antonescu, vicecampionul naţional la tenis, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului masculin din Antalya (Turcia), competiţie dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Antonescu a avut nevoie de doar 46 de minute pentru a-l învinge clar, scor 6-2, 6-0, pe rusul Vladimir Korolev, tenismen venit din calificări.

Pentru sportivul nostru urmează un meci mult mai greu. El va da piept cu austriacul Lenny Hampel, cap de serie numărul 1. Aflat în acest moment pe locul 360 mondial, Hampel a avut nevoie de peste două ore pentru a-l învinge, scor 6-4, 3-6, 6-2, pe croatul Duje Kekez.

Irina Fetecău, cap de serie numărul 5, şi Andreea Amelia Roşca, favorita numărul 8, s-au calificat în sferturile de finală ale turneului feminin de la Cairo (Egipt), competiţie dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Irina a revenit de la 0-1 la seturi şi s-a impus, scor 2-6, 6-4, 6-2, în confruntarea cu egipteanca Lamis Alhussein, după un meci care a durat două ore şi 20 de minute.

Andreea a trecut fără probleme, scor 6-1, 6-2, de olandeza Dominique Karregat, după un meci care a durat doar 62 de minute.

În sferturi, Irina Fetecău dă piept cu poloneza Wiktoria Kulik, posesoare a unui wild-card, în timp ce Andreea Roşca o va înfrunta pe sârboaica Bojana Marinkovic, cap de serie numărul 3.

Andreea Roşca s-a calificat şi în semifinalele turneului de dublu, alături de Gabriela Tătăruş. Cele două s-au impus, cu 4-6, 6-4, 10-7, împotriva principalelor favorite, suedeza Fanny Ostlund şi unguroaica Naomi Totka.

Pentru Andreea Roşca şi Gabriela Tătăruş urmează un meci cu favoritele 4, sârboaica Marinkovic şi bulgăroaica Petia Arşinkova.

Cristina Dinu, principala favorită a turneului feminin de tenis din Antalya (Turcia), competiţie dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari, s-a calificat în faza sferturilor de finală.

Ea a trecut fără probleme, scor 6-3, 6-1, de croata Ana Biskic şi va da piept cu rusoaica Alina Silich, cap de serie numărul 5, jucătoare care a trecut foarte greu, 5-7, 6-3, 7-6, de belgianca Justine Pysson, jucătoare venită din calificări.

Cristina Dinu va evolua şi în semifinalele probei de dublu din Antalya. Ea şi croata Tena Lukas au trecut, cu 6-2, 6-3, de rusoaicele Anastasia Kharitonova şi Daria Nazarkina. Vor da piept cu ucrainianca Marina Cernişova şi rusoaica Alina Silich, favoritele 3.

De remarcat şi evoluţiile româncelor care însă reprezintă alte ţări. La Cordenons, în Italia, turneu de 15.000 de dolari, Alexandra Zmău, reprezentanta Italiei, dă piept cu elveţianca Lisa Sabino în faza sferturilor de finală.

La Hammamet, în Tunisia, “franţuzoaica” Victoria Muntean a învins-o, cu 6-4, 6-2, pe slovena Nina Potocnik, cap de serie numărul 4, şi s-a calificat în faza sferturilor de finală.

Tot la Hammamet, “englezoaica” Anna Popescu joacă în sferturile de la dublu, alături de o altă britanică “autentică”, Mirabelle Njoze.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv