Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

(VIDEO) Accidentare horror pentru Mihaela Buzărnescu. Se vorbește deja despre încheierea carierei

Sportul românesc a suferit, miercuri seara, o lovitură extrem de dură.

Mihaela Buzărnescu, poate cea mai în vogă sportivă din România în ultimul an, a suferit o accidentare horror în meciul cu Elina Svitolina (Ucraina), din turul al doilea al turneului feminin de tenis de la Montreal.

Accidentarea a survenit în setul decisiv, într-un moment în care adversara Mihaelei conducea cu 4-3 și era în controlul jocului.

Sportiva noastră s-a zbătut să ajungă o minge în colțul din dreapta al terenului, dar a alunecat, a călcat strâmb și s-a prăbușit de durere.

Medicii au intervenit imediat și i-au acordat îngrijiri medicale pentru aproximativ 15 minute. Svitolina a intervenit și ea pe cât posibil și a ajutat-o pe Mihaela cu gheață, în speranța că accidentarea nu este atât de gravă.

Din păcate, însă, Mihaela a părăsit suprafața de joc într-un scaun cu rotile și cu un bandaj imens la piciorul drept. Svitolina, șocată de accidentarea suferită de adversara ei, a precizat că nu a mai văzut așa ceva până acum și că glezna Mihaelei se mărea și se învinețea din ce în ce mai mult.

Primele informații arată că românca nu a suferit vreo fractură, dar are extrem de afectate ligamentele de la glezna respectivă. Totuși, un verdict clar nu poate fi pus până când glezna sportivei nu revine la dimensiunile normale și nu va fi supusă unor teste amănunțite.

Din păcate, însă, specialiștii vorbesc deja despre o eventuală retragere din activitate în condițiile în care recuperarea se anunță a fi una de durată, iar Mihaela a depășit deja bariera de 30 de ani. Rămâne de văzut câtă puterea va mai avea româncă să o ia din nou de la capăt, după ce a fost obligată în mai multe rânduri, de-a lungul carierei, să treacă peste momente extrem de delicate.

De altfel, chiar în meciul cu Svitolina, de la Montreal, Mihaela a reușit să ducă partida în setul decisiv, deși la un moment dat a fost condusă cu 1-0 la seturi și cu 5-2 în tiebreak-ul setului al doilea. A câștigat atunci cinci puncte la rând și și-a adjudecat setul al doilea cu 7-5 în tiebreak.

Programul zilei de miercuri de la Montreal a fost dat peste cap de condițiile meteo nefavorabile. Partida dintre Simona Halep și Anastasia Pavliucenkova a fost întreruptă la 4-3 pentru rusoaică, în primul set, iar duelul dintre Sorana Cîrstea și Venus Williams nici nu a mai apucat să înceapă, ambele dispute fiind reprogramate pentru joi.

Pe de altă parte, trebuie spus că meciurile de miercuri au produse câteva rezultate-bombă. Angelique Kerber, locul 4 mondial, a fost surclasată, scor 4-6, 1-6, de franțuzoaica Alize Cornet, iar Karolina Plișkova, locul 9 mondial, a cedat și ea clar, 2-6, 2-6, cu olandeza Kiki Bertens.

În schimb, rusoaica Maria Șarapova pare într-o formă uluitoare. Până acum ea le-a spulberat la Montreal pe Daria Kasatkina, locul 12 mondial, scor 6-0, 6-2, și pe Sesil Karatancheva, din Bulgaria, scor 6-1, 6-2.

42 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv