PENALI: Dan Voiculescu și Camelia Voiculescu au scăpat de închisoare în dosarul “Șantajul”/ Sorin Alexandrescu, fostul șef al Antena TV Group, a primit 4 ani și 6 luni de închisoare pentru că l-a șantajat pe Ioan Bendei, șeful RCS-RDS/ DECIZIE: Ilie Carabulea a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul ASF-Carpatica/ Dan Rușanu și Laura Chițoiu au fost achitați/

Breaking News:
 

Viscolul a dat peste cap mai multe competiţii sportive

Viscolul care s-a abătut vineri asupra României a pus pe butuci aproape întreaga ţară.

handbal

Nici pe linie sportivă situaţia nu este mai bună, multe dintre evenimentele programate a avea loc în weekend au fost reprogramate.

Printre meciurile amânate se află şi partida de handbal feminin dintre HCM Râmnicu Vâlcea şi Dunărea Brăila. Partida trebuia să se joace sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 17.30, dar a fost reprogramată pentru marţi, 10 ianuarie, de la ora 17.00.

Motivul este cât se poate de elocvent. Formaţia din Brăila nu a putut pleca vineri dimineaţa spre Vâlcea din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Din acelaşi motiv s-a amânat şi partida de baschet masculin dintre CSU Sibiu şi Phoenix Galaţi. Partida trebuia să se joace sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 18.00, dar a fost reprogramată din cauza faptului că baschetbaliştii din Galaţi nu au putut pleca la drum vineri dimineaţa. Meciul ar trebui să se joace duminică, 8 ianuarie, de la ora 18.00, în speranţa că până atunci vor reuşi şi sportivii din Galaţi să ajungă la destinaţie.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.