KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTITIE: Ministrul Tudorel Toader este așteptat să anunțe dacă depune la CCR sesizarea pe tema lui Kovesi

Breaking News:
 

Viscolul a dat peste cap mai multe competiţii sportive

Viscolul care s-a abătut vineri asupra României a pus pe butuci aproape întreaga ţară.

handbal

Nici pe linie sportivă situaţia nu este mai bună, multe dintre evenimentele programate a avea loc în weekend au fost reprogramate.

Printre meciurile amânate se află şi partida de handbal feminin dintre HCM Râmnicu Vâlcea şi Dunărea Brăila. Partida trebuia să se joace sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 17.30, dar a fost reprogramată pentru marţi, 10 ianuarie, de la ora 17.00.

Motivul este cât se poate de elocvent. Formaţia din Brăila nu a putut pleca vineri dimineaţa spre Vâlcea din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Din acelaşi motiv s-a amânat şi partida de baschet masculin dintre CSU Sibiu şi Phoenix Galaţi. Partida trebuia să se joace sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 18.00, dar a fost reprogramată din cauza faptului că baschetbaliştii din Galaţi nu au putut pleca la drum vineri dimineaţa. Meciul ar trebui să se joace duminică, 8 ianuarie, de la ora 18.00, în speranţa că până atunci vor reuşi şi sportivii din Galaţi să ajungă la destinaţie.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.