Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Zeci de persoane, fete şi băieţi, părinţi şi copii, au participat la ediţia din acest an a Adecco Win4Youth România

Inaugurat în 2010, fenomenul Win4Youth, care îşi propune să promoveze mişcarea fizică, a ajuns şi în România.

a1

Zeci de persoane, de toate vârstele şi provenind din toate domeniile, au participat, luni seara, la Adecco Win4Youth România, eveniment organizat în incinta Complexului Sportiv Arcul de Triumf.

Timp de aproximativ două ore, cei prezenţi la faţa locului s-au întrecut în diferite concursuri de rugby şi de oină, existând însă şi un atelier pentru copii, o zonă specială a terenului în care micuţii s-au întrecut în diferite jocuri ce aveau ca scop îmbinarea mişcării cu amuzamentul.

a2

La eveniment au participat figuri proeminente ale sportului, în frunte cu Gabriela Szabo, fostul ministru al Sportului, şi Haralambie Dumitraş, preşedintele Federaţiei Române de Rugby.

Proiectul are şi o parte de responsabilitate socială, participanţii dorind să arate celor din jur că activitatea fizică, motorul unui spirit sănătos, poate fi si distractivă, atât timp cât se adoptă o atitudine potrivită.

a3

De asemenea, proiectul îşi propune să promoveze ideea conform căreia oamenii ar trebui să facă mai multă mişcare pentru a fi mai sănătoşi şi a se putea ajuta atât pe ei, cât şi pe cei care au nevoie de ajutorul lor.

La nivel global, ambasadorii Adecco speră ca evenimentele organizate sub egida Win4Youth să adune un total de 3,5 milioane de kilometri alergaţi, evenimente similare precum cel de la Bucureşti fiind organizate şi în Germania, Bulgaria, Columbia, Cambodgia, Australia sau Noua Zeelandă.

83 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv