Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: La Parlament are loc Consiliul Național al PSD, urmat de CEx / Amnistia și grațierea, tot mai cerută la vârful partidului

Breaking News:
 

A murit cântăreţul francez Johnny Hallyday

Lumea artistică internaţională a suferit o nouă lovitură, după ce autorităţile franceze au confirmat decesul cântăreţului Johnny Hallyday.

Hallyday, pe numele său adevărat Jean Philippe Smet, a încetat din viaţă la vârsta de 74 de ani, la locuinţa sa din Marnes-la-Coquette, suburbie a Parisului, localitate aflată la circa 13 kilometri de centrul capitalei Franţei.

Cu peste 110 milioane de albume vândute în întreaga lume, Hallyday este unul dintre cei mai bine vânduţi artişti, iar succesul său a fost răsunător mai ales în condiţiile în care nu a fost foarte cunoscut în ţările vorbitoare de limba engleză.

A participat la 181 de turnee internaţionale, a primit 18 albume de platină şi a devenit celebru mai ales graţie colaborării cu Sylvie Vartan, artistă originară din Bulgaria şi care i-a şi fost soţie pentru aproximativ 20 de ani.

Hallyday a mai colaborat însă şi cu Patrick Bruel, Julio Iglesias, Charles Aznavour sau Celine Dion.

În ultimii ani, artistul a fost afectat de mai multe probleme medicale. A fost operat de cancer la colon în 2009, iar ulterior a suferit mai multe intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea unor leziuni apărute ca urmare a unei operaţii de hernie de disc efectuate greşit.

De remarcat că Hallyday a apărut şi în peste 20 de filme, cele mai cunoscute fiind “L’homme du train”, care în 2002 i-a adus o nominalizare pentru cel mai bun actor european, “Râuri de purpură 2 – Îngerii Apocalipsei”, în care joacă alături de Jean Reno şi Christopher Lee, şi “Pantera Roz 2”, pentru care a colaborat cu Steve Martin, Jean Reno, Emily Mortimer, Andy Garcia, John Cleese şi Jeremy Irons.