KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Dragnea convoacă Parlamentul în sesiune extraordinară/ Vrem ca pe 29 ianuarie să avem votul de învestitură a noului Cabinet / GUVERN: Premierul interimar Mihai Fifor l-a demis pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu / În locul lui l-a împuternicit 6 luni pe șeful DGA, Cătălin Ioniță

Breaking News:
 

Actriţa australiană Cate Blanchett va prezida juriul Festivalului de la Cannes 2018

Cate Blanchett, actriţa australiană recompensată cu două premii Oscar, va prezida juriul celei de-a 71-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, care va avea loc în perioada 8 – 19 mai.

Cate Blanchett este a 12-a femeie aleasă preşedinte al juriului de pe Croazetă, la patru ani după regizoarea neozeelandeză Jane Campion.

În vârstă de 48 de ani, ea îi succede regizorului spaniol Pedro Almodovar, preşedinte al juriului în 2017, când premiul Palme d’Or i-a fost decernat suedezului Ruben Ostlund, pentru filmul “Pătratul/ The Square”.

“Vin la Cannes de mulţi ani, în calitate de actriţă, producătoare, pentru serate de gală şi filme în competiţie, pentru parada de pe covorul roşu. Dar niciodată nu am venit pentru singura plăcere de a profita de cornul abundenţei filmelor reprezentat de acest festival”, a declarat actriţa într-un comunicat.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.