Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUSINESS: Promisiunile ministrului Teodorovici de ieftinire a gazelor se dovedesc minciuni / ANRE a mărit cu 5,83% prețul pentru populație

Breaking News:
 

“Apa Vie”, ultima premieră propusă de Teatrul Mic

Teatrul Mic propune publicului său ce-a de-a opta premieră a stagiunii 2017/2018, în data de 17 octombrie, ora 19.00, spectacolul “Apa Vie”, în regia şi coregrafia lui Ştefan Lupu.

După poveştile fraţilor Grimm, cu un scenariu original semnat de Daniel Chirilă, Apa Vie este un spectacol de teatru-dans contemporan, în care basmul, coregrafia, video mapping-ul, machiajul inedit şi elementele Commediei dell’Arte se îmbină spectaculos.

Spectacolul reprezintă o dublă premieră pentru Teatrul Mic. Ştefan Lupu montează, în baza aceluiaşi text, o versiune pentru copii, ale cărei reprezentaţii vor fi susţinute la matineu, în cadrul programului Teatrul Mic pentru cei mici. În versiunea dedicată celor mari, adulţilor li se oferă prilejul de a se reîntoarce în copilărie.

“Apa Vie vine ca un spectacol al revigorării, al revitalizării unor forme recuperate, mai vechi, prin punerea lor în acelaşi context cu dansul şi proiecţiile, cu o muzică în care sunt prezente diverse influenţe, care pun în valoare nu doar acţiunea, ci şi capacităţile metamorfice ale actorilor. Apa Vie este pentru noi toţi un spaţiu al imaginaţiei, al jocului, al libertăţii de expresie în toate formele ei. Căzuţi cu toţii în vraja ei, am căutat Apa Vie în teatru, dans, în text, în fiecare replică, în sensurile personale şi în cele ale personajelor noastre”, este mesajul transmis de regizorul Ştefan Lupu
Demult, tare demult, când lumea era altfel, când nu exista giga, nici mega, nici trafic… un Rege, ale cărui puteri sunt slăbite de boală, îşi încearcă cei trei fii, oferindu-le posibilitatea de a parcurge drumul iniţiatic către leacul numit Apa Vie.

Care dintre ei se dovedeşte vrednic şi reuşeşte să îşi salveze tatăl, Printzul Mic, Cel Mijlociu sau, poate, chiar Cel Mare?

Vă invităm să descoperiţi în data de 17 octombrie, ora 19.00, la Teatrul Mic.
APA VIE

după Fraţii Grimm

Regia/Coregrafia: Ştefan Lupu

Scenariul: Daniel Chirilă

Compoziţie muzicală: Mihai Dobre

Light design/video mapping: Eranio Petruska

Concept machiaj: Diana Ionescu

Make-up: Diana Ionescu, Raluca Ochiană

Asistenţă regie: Daniel Chirilă

Distribuţie:

Regele/Piticul – Gabi Costin

Printzul Mare – Rareş Florin Stoica

Bătrânul/Bufonul/Tradu-Călăul – Cezar Grumăzescu

Printzul Mic – Marian Olteanu

Printzesa Ne_Bună/Sfânta Miercuri – Ana Bianca Popescu

Printzesa Bună/Sfânta Vineri – Alina Petrică

Gloria/Paji – Alina Rotaru

Baba Cloantza/Fantoma Mamei – Oana Puşcatu

Bogătzia/Paji – Andreea Alexandrescu

Printzul Mijlociu – Florin Crăciun

Premiera oficială spectacolului Apa Vie, după Fraţii Grimm, în regia lui Ştefan Lupu, va avea loc pe 17 octombrie, ora 19.00, în Sala Atelier a Teatrului Mic.

Biletele sunt puse în vânzare la Casa de Bilete a Teatrului Mic (Strada Constantin Mille, Nr. 14-16) şi online pe www.bilet.ro.