Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUSINESS: Promisiunile ministrului Teodorovici de ieftinire a gazelor se dovedesc minciuni / ANRE a mărit cu 5,83% prețul pentru populație

Breaking News:
 

Charles Aznavour va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Camera de Comerţ a Hollywoodului, instituţia care se ocupă cu acordarea stelelor pe celebrul Bulevard Walk of Fame, a anunţat că al 2.618-lea posesor de stea pe celebra arteră va fi cântăreţul francez Charles Aznavour.

Celebrul artist franceză de origine armeană, ajuns la 93 de ani, va avea o stea amplasată în dreptul Pantages Theatre, sala de spectacol renumită în special pentru musicalurile găzduite.

Specialiştii instituţiei care acordă aceste distincţii au ajuns la concluzia că Aznavour merită o stea pe Hollywood Walk of Fame în special pentru că “este popular în toată lumea şi iubit de milioane de fani din toate generaţiile”.

În plus, “Aznavour a vândut peste 180 de milioane de discuri, a scris în jur de 1.300 de cântece în mai multe limbi şi a fost desemnat cel mai important artist de varietăţi al secolului XX, depăşind la acest capitol nume precum Elvis Presley, Frank Sinatra sau Bob Dylan”.

Aznavour s-a căsătorit de trei ori, are şase copii şi a apărut în numeroase filme încă din 1936, primind un premiu onorific Cesar în 1997.