Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Ludovic Orban a fost audiat la Parchetul General / El a refuzat să se constituie parte vătămată într-o sesizare depusă de altcineva împotriva unui procuror / “Sesizarea mea este împotriva lui Dragnea și Dăncilă” / “Privește încălcarea Constituției de către cei doi”

 

Breaking News:
 

Conducerea TVR a găsit vinovații pentru dezastrul de la Eurovision: “Ne-au sabotat în țările cu mari comunități de români”

România a ratat, joi seara, calificarea în finala Eurovision, deși delegația noastră a fost cea mai mare din competiție și s-au cheltuit sume uriașe de bani.

Cum era de așteptat, oficialii și conducerea TVR nu și-au făcut mea culpa pentru dezastru. Evident, au dat vina pe alții. Și, cum ne place nouă să mizăm pe teoria conspirației, se acuză organizatorii din țări precum Germania sau Italia că au sabotat voturile românilor.

“Pe parcursul celor 15 minute alocate sesiunii de vot, numeroși români din străinătate au reclamat defecțiuni tehnice la sistemul telefonic. Mesajele, viralizate prin rețelele de socializare, veneau din țări cu importante comunități de români, precum Germania sau Italia, unde problemele operatorilor de telefonie au grevat posibilitatea de a vota reprezentanții noștri în concurs. Astfel, în Italia, trei dintre rețelele naționale nu au funcționat în acea seară, iar în Germania, abonații unuia dintre marii operatori de telefonie nu au putut trimite voturile”, se arată într-un comunicat al TVR.

Că, altfel, noi doar am fost cei mai buni din parcare, nu? “Vocea Cristinei, solista vocală, a fost apreciată de jurnaliștii prezenți la eveniment drept cea mai bună din competiție, iar prestația trupei a fost primită cu entuziasm încă de la prima repetiție”, se mai arată în comunicatul TVR.

Deci, concluzia e clară. Ca la fiecare concurs Eurovision, făceam ravagii dacă nu exista votul politic dornic să înfunde România și dacă nu ne sabotau străinii. Probabil că de aceea oamenii s-au temut atât de mult de noi și de această dată nici nu ne-au mai permis prezența în finală. Noroc că cei 28 de membri ai delegației s-au relaxat corespunzător într-un sejur la Lisabona plătit din bani publici.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.