Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

Gărâna Jazz Festival 2018, pe 3 scene în Munții Semenic

Ediția 22 a Gărâna Jazz Festival cuprinde 25 de concerte susținute de muzicieni din 16 țări, inclusiv România, eveniment ce se va derula începând de joi, 12 iulie, până duminică, 15 iulie, pe 3 scene din Munții Semenic: Poiana Lupului (seara, după ora 19), în curtea Hanului La Răscruce (în timpul zilei, după ora 14) și în Biserica Catolică din Văliug (de la ora 11).

Line-up 

Youn Sun Nah & Ulf Wakenius, Stanley Clarke Band, Sly & Robbie meet Nils Petter Molvær feat. Eivind Aarset & Vladislav Delay, Roberto Fonseca Trio, Rymden (Wesseltoft, Öström, Berglund), Sebastian Studnitzky Quartet, Ekalavya (Abhijith PS Nair, Mohini Dey, Sandeep Mohan, Johnson, Roop), La Classe operaia va in Paradiso (lider Mircea Tiberian), Pink Freud, Kekko Fornarelli Trio, Elena Mîndru Finnection feat. Adam Bałdych, Bandes Originales (Courtois, Erdmann, Fincker), Avishai Cohen’s Big Vicious, Puba Jazz Connection, Adam Bałdych & Helge Lien Trio și Tore Brunborg,Stefano Battaglia Trio,Emil Bîzgă Quartet – Gipsy Blues, Exit Oz, Trigon, Benny Rietveld Ensemble, Horea Crișovan Acoustic Trip, Alex Calancea Band, Raul Kusak, Teodor Pop, Gheorghe Fikl.

Programul complet al concertelor în funcție de scene și ore de începere este disponibil aici.

Bilete

Dacă nu ați apucat încă să achiziționați bilete la festival, o mai puteți face online pe www.garana-jazz.ro/bilete.

Biletele vor fi disponibile și la fața locului, la punctul de acces în Poiana Lupului, de joi, începând cu ora 16.00, în trei variante: bilet de o zi, la prețul de 85 lei; abonament pentru trei zile, la prețul de 240 lei și abonament pentru întreaga perioadă a festivalului, la prețul de 300 de lei.

Spectatorii sunt sfătuiți să pună în bagaje haine călduroase, hanorace și jachete potrivite pentru o vacanță la munte. Nu sunt anunțate ploi, dar sunt indicate și hainele impermeabile. Totodată, este bine de luat costumul de baie, deoarece peste zi se poate face plajă și baie în lacurile din zonă (Lacul 3 Ape, Văliug).

Pentru cei care nu au rezervat cazare, organizatorii recomandă camparea la cort, ce se poate face pe dealuri, peste drum de scenă sau în curțile sătenilor – detalii.

Rute cu mașina, trenul sau avionul

Pe site-ul festivalului sunt disponibile cele mai ușoare rute cu mașina, trenul sau avionul. Pentru opțiunea de carpooling găsiți detalii aici

 

Pe lângă concerte, publicul va putea participa la prezentarea unei instalații-experiment realizată de pictorul Gheorghe Fikl, la reprezentația piesei de teatru “Ferma”, a trupei Auăleu, la Târgul Național de Viniluri, la expoziția de afișe de jazz, precum și la lansarea cărții “Instant Stage” semnată de Ioana Tăut.

Împrejurimi 

Peisajul zonei în care se află Gărâna este la fel de interesant ca muzica pe care o veți asculta timp de 4 zile. Dacă ajungeți pentru prima dată la festival, luați-vă timp să explorați împrejurimile pe timp de zi.

Aici mai multe despre traseele din zonă, accesibile pe jos, cu bicicleta sau mașina, dar și despre specificul culinar al zonei.

Mai multe detalii despre cazare, transport şi experiența la Gărâna Jazz Festival sunt disponibile pe www.garana-jazz.ro